29 januari 2011 In de media

Aissati: ‘Als team drie punten gepakt’

Van Ginkel werd zaterdagavond uitgeroepen tot man of the match, maar ook Ismail Aissati drukte met zijn spel een stempel op een uitstekende wedstrijd van Vitesse. De technisch begaafde middenvelder was een plaag voor Roda JC.

Vlak voor rust was Aissati doorgebroken en stopte Kah hem onreglementair af in het strafschopgebied van Roda JC. Uit de toegekende strafschop maakte Jordi Lopez de 3-1, waardoor het duel kort voor rust in het slot werd gegooid.

Na afloop van de wedstrijd sprak Aissati lovende woorden over jongeling Marco van Ginkel. Van Ginkel heeft zijn uitverkiezing als man of the match meer dan verdiend. Hij speelde een goede wedstrijd en als hij zich zo blijft ontwikkelen gaat Vitesse nog heel veel plezier aan hem beleven.”

De Vitesse-selectie sprak afgelopen week uitgebreid met elkaar. Dit gesprek leidde dat enkele ontevredenheden in de selectie werden uitgepraat. Dit leidde ertoe dat Vitesse zaterdagavond als hecht team fungeerde. Aissati was na afloop van de wedstrijd tevreden over zichzelf en over de ploeg. “Eindelijk hebben we weer een goede overwinning geboekt. Na de snelle tegentreffer hebben we als ploeg gedisciplineerd gespeeld en konden we de neutrale kijker een spektakelstuk voorschotelen.”

Het niveau dat werd gehaald in de wedstrijd tegen Roda JC moet volgens Aissati de ondergrens worden. “Als we dit niveau de komende wedstrijden kunnen vasthouden, kunnen er mooie dingen gebeuren in Arnhem. Winnen moet normaal worden.”

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: