31 oktober 2010 In de media

Aissati: Ben enorm trots

Ismaïl Aissati was kapot na de derby met NEC. De middenvelder van Vitesse moest veel werk verrichten om de nul te houden in Nijmegen. Hij was nog dicht bij een goal, maar er vielen uiteindelijk geen doelpunten. “Ik kreeg de bal op mijn scheenbeen, met een beetje geluk gaat hij erin.”


Aissati was enorm blij met het resultaat. "Ik ben enorm trots op de ploeg. We hebben weinig weggegeven. In de afgelopen wedstrijden kregen we veel doelpunten tegen. We creëren altijd wel veel kansen, maar scoren moeilijk. Nu hebben we jammergenoeg ook niet gescoord, maar we hebben wel een punt."

Dat Vitesse blij is met een punt, heeft alles met de huidige situatie te maken, zegt Aissati. "We zitten nu in een moeilijke situatie, dus dat betekent hard werken. Omdat we moeilijk scoren, hebben we in de tweede helft op veilig gespeeld en de boel achterin goed dicht gehouden."

NEC-doelman Jasper Cillessen was een stuk minder tevreden. "Wij willen thuis natuurlijk absoluut niet verliezen. Ik word hier uitgeroepen tot Man of the Match. Dat is leuk, maar ik had liever naast de champagne ook drie punten."

De Telegraaf

Hoofdsponsor: