25 april 2011 In de media

Aissati ziet Vitesse wel voor stuntje zorgen bij PSV

Vitesse bezet een teleurstellende veertiende plaats in de Eredivisie na de nederlaag bij FC Utrecht. Toch denkt Ismail Aissati dat zijn ploeg nog een rol kan spelen in de titelstrijd.

‘In de tweede helft hebben we helemaal niet gevoetbald en hebben we FC Utrecht in hun spel laten komen’, reageerde Aissati na de met 4-2 verloren uitwedstrijd. ‘Dan zie je dat Utrecht een goede ploeg heeft.

De eerste helft hadden we de controle, alleen we drukten dat niet uit in kansen of doelpunten. Dan is het heel teleurstellend hoe het er in de tweede helft aan toe gaat.’

Vitesse is nog altijd niet zeker van lijfsbehoud, al is het gat met Excelsior zes punten. Zondag staat er weer een lastig uitduel op het programma. ‘Volgende week PSV, dat wordt heel moeilijk. Ze hebben ook verloren. PSV heeft een fantastische ploeg, maar als wij ons eigen spel spelen zie ik ons wel voor een stuntje zorgen. Laten we er in ieder geval een mooie wedstrijd van maken.’