19 februari 2017 In de media

Ajax maakt geen indruk op Van Wolfswinkel

Ajax maakt geen indruk op Van Wolfswinkel : “Ik vind Feyenoord gewoon sterker”
Feyenoord heeft de beste papieren om kampioen te worden, in ieder geval betere dan Ajax. Dat stelt Ricky van Wolfswinkel, die een vergelijkend waarde-onderzoek heeft kunnen doen.

De Vitesse-spits vindt dat zijn ploeg zondag meer had verdiend tegen de bezoekers uit Amsterdam. "Ajax speelde geen wereldwedstrijd, dus dit was het moment om punten te pakken", zegt Van Wolfswinkel tegen FOX Sports. "Achteraf hadden we ook een punt moeten hebben. We zijn er zelf schuldig aan dat we het niet voor elkaar hebben gekregen."

Feyenoord heeft dit seizoen meer indruk gemaakt dan Ajax op Van Wolfswinkel, die met Vitesse wel verantwoordelijk was voor de bekeruitschakeling van de Rotterdammers. "Op dit moment zie ik Feyenoord als de favoriet voor de titel", zegt hij.

"Over het geheel vind ik Feyenoord gewoon sterker. Ik heb het gevoel dat we punten hebben laten liggen tegen Ajax en dat gevoel had ik minder bij Feyenoord. Dat is echt een goed elftal. Zo stabiel, zo sterk. De verdediging, het middenveld, de aanval, de beste in de Eredivisie. Ik moet nog maar zien wie kampioen wordt, maar Feyenoord is goed op weg."
 

Voetbalprimeur / Foto’s SV

Hoofdsponsor: