4 november 2012 In de media

Ajax nam afscheid van Theo Janssen

Ajax pakte de komst van Theo Janssen met Vitesse aan om afscheid te nemen van de routinier. Hij ontving uit handen van Ineke, vertegenwoordigster namens Ajax en de Amsterdamse supporters, een bos bloemen en er werd een kort woordje gesproken.
Theo Janssen: "De Ajax-supporters reageerden met aplaus op mijn terugkeer. Tijdens mijn jaar bij Ajax zijn de fans in elk geval altijd positief geweest. Ik heb veel bekende mensen zien en begroeten met wie ik vorig seizoen een goede band heb gekregen."

Theo Janssen moest zich na de 2-0 zege van Vitesse in de Arena opvallend genoeg melden in de kleedkamer van Ajax. Teammanager David Endt trakteerde de middenvelder op een speech en bijbehorend presentje.

Janssen, die afgelopen zomer vertrok uit Amsterdam, diende hem van repliek. "Ik heb zelf ook even een speechje gegeven. Ik stond daar wel te glimmen", zei hij na afloop lachend.

Of de Amsterdammers achteraf zo blij waren met de terugkeer van Theo Janssen in de ArenA, valt te bezien. Janssen speelde een puike wedstrijd en bracht veel rust in het Vitesse-elftal. De Arnhemmers vertrokken dan ook volledig terecht met de volle drie punten uit Amsterdam.

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: