3 september 2012 In de media

Aksentijevic: ‘Mooie club en geweldig stadion’

Vitesse contracteerde vrijdag, op de laatste dag van de transfermarkt, twee spelers. Een van hen, Nikola Aksentijevic (19), was in Arnhem en kreeg een rond­leiding door GelreDome.
„Mooie club en wat een geweldig stadion”, zegt Aksentijevic op de website van Vitesse. De rechtsach­ter zat donderdagavond nog op de reservebank van Partizan Belgrado tijdens de wedstrijd tegen Tromsö in de Europa League.

„Dat was ik de club wel verschul­digd”, aldus Aksentijevic. „Ze heb­ben me de kans gegeven een mooie transfer te maken. Maar om­dat we wat blessures hadden, vroe­gen ze me beschikbaar te zijn. Par­tizan is een topclub in Servië, maar voor Vitesse te spelen lijkt me toch een stap voorwaarts.”

Aksentijevic is inmiddels weer te­rug in zijn vaderland, waar hij de papieren in orde moet maken die nodig zijn om in Nederland in aan­merking te komen voor een te­werkstellingsvergunning. Hij blijft bij Partizan Belgrado meetrainen, totdat hij naar Arnhem komt.

De andere late nieuweling is de of­fensieve Gaël Kakuta (21), die voor een seizoen wordt gehuurd van Chelsea. Hij speelde eerder bij OSC Lille, Fulham, BoltonWande­rers en Dijon.

Gelderlander / Foto Vitesse

Hoofdsponsor: