30 augustus 2018 In de media

Al enkele vakken vs Ajax uitverkocht

Vitesse speelt zondag 2 september vs Ajax. Enkele vakken op de Theo Bos-tribune (Zuid) en op de Charly Bosveld-tribune (Oost) zijn al uitverkocht. Wil jij dit topduel in GelreDome ook niet missen? Koop dan nu jouw tickets!
Geel-zwart feestje 
Er zijn volop geel-zwarte activiteiten in en rondom GelreDome. Op de promenade van Charly Bosveld-tribune (Oost) kunnen supporters gamen tegen eSporter Paskie Rokus en in de rust treedt Joey Hartkamp op met onder meer de Vitesse-hit Ernems Trots. Bovendien maken alle supporters die in het geel-zwart gekleed komen kans op een weekendje weg bij hoofdsponsor Droomparken. Middels een live-cam in het stadion worden de winnaars bekend gemaakt.

Seizoenkaart
Mis niks van dit seizoen en laat jouw geel swert hart spreken! Bestel nu jouw seizoenkaart makkelijk en snel via geelswert.nl en ben er de rest van het seizoen bij in GelreDome.

Losse tickets
Uiteraard is het ook mogelijk om losse tickets te bestellen voor deze topwedstrijd in GelreDome. Als seizoenkaarthouder kun je maximaal vier tickets op jouw eigen tribune bijkopen voor Vitesse-supporters. Fankaarthouders kunnen twee tickets kopen voor deze wedstrijd. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 23,30 (jeugd t/m 16 jaar € 6,45).

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: