9 maart 2018 In de media

Albert Heijn en Vitesse starten campagne

Albert Heijn en Vitesse zijn deze week een samenwerking gestart. Albert Heijn biedt al haar klanten die voor 20,- euro aan boodschappen doen een gratis 2e ticket aan voor een wedstrijd van Vitesse gedurende de tweede seizoenshelft van seizoen 2017|2018.
Klanten van Albert Heijn krijgen bij het afrekenen aan de kassa een voucher mee met daarop een unieke code. Met deze code kunnen zij via www.vitesse.nl/ah hun tickets bestellen waarbij de tweede ticket van een bestelling gratis is. De campagne start op maandag 5 maart bij alle Albert Heijn winkels in Arnhem en omgeving en loopt tot en met zondag 18 maart 2018.

Operationeel Manager Petro Peters van Albert Heijn vertelt over de samenwerking: “Na een zeer succesvolle campagne iets meer dan een jaar geleden zijn we erg blij dat we in samenwerking met Vitesse onze klanten blij kunnen maken met een mooie aanbieding voor de resterende thuiswedstrijden in de Eredivisie dit seizoen.”

Commercieel directeur van Vitesse, Olivier Smit, is ook verheugd met de samenwerking: “Voor Vitesse is dit een mooie manier om nieuwe supporters te leren kennen. Zoals altijd denken we juist ook aan onze huidige seizoenkaarthouders. Voor hen hebben we een speciale winactie, zodat ook zij kunnen profiteren van de samenwerking met Albert Heijn.”

Ook samenwerken met Vitesse?
Voor onze seizoenkaarthouders zijn we altijd op zoek naar bedrijven die iets extra’s willen doen. Hiermee willen we onze meest loyale supporters belonen en komt uw organisatie op een positieve manier onder de aandacht van ruim 11.000 trouwe Vitessenaren. Heeft u met uw bedrijf iets leuks te bieden, neem dan contact met ons op via bcvg@vitesse.nl en wellicht bent u het volgende bedrijf waarmee wij een mooie campagne starten!
 

Vitesse / Foto’s SV – Vitesse

Hoofdsponsor: