22 juli 2011 In de media

Albert Capellas blijft bij Vitesse

Assistent-trainer Albert Capellas blijft bij Vitesse. Dat bevestigt technisch directeur Ted van Leeuwen van de Arnhemse club.

Capellas kwam afgelopen najaar samen met trainer Albert Ferrer naar Arnhem. Na het vertrek van Ferrer wilde Vitesse eerst kijken of het klikte met de nieuwe trainer John van den Brom.

"Vanaf de eerste dag klikte het en daarna is er niet meer over gesproken", meldt Ted van Leeuwen nu. Vitesse ziet voor Capellas een belangrijke taak weggelegd. Onder meer bij de coaching van de Portugeestalige spelers Alex en Anderson.


Vitesse en Albert Capellas blijven bij elkaar

Vitesse en Albert Capellas zijn akkoord met een overeenkomst van één seizoen met een optie voor nog een jaar.

De assistent-trainer blijft daarmee onderdeel van de technische staf van Vitesse, verder bestaand uit assistent-trainer Stanley Menzo, keeperstrainer Raimond van der Gouw en hoofdtrainer John van den Brom.

Capellas maakte er geen geheim van graag langer in Arnhem te willen blijven. "Ik voel mij prettig bij Vitesse en in Arnhem. Nu het definitief is, is het de bedoeling dat ook mijn gezin naar Nederland komt. Ik ben blij dat ik hier mag werken en kijk uit naar de samenwerking met John (Van den Brom, red.) en het seizoen 2011|2012."

Albert Capellas kwam vorig seizoen samen met Albert Ferrer vanuit Spanje naar Vitesse. Capellas vervulde bij FC Barcelona B al enige jaren de rol van trainer.

Omroep Gelderland TxT / Vitesse.nl

Hoofdsponsor: