3 juli 2011 In de media

Albert Capellas terug in Arnhem

Niemand had er echt rekening mee gehouden, maar Albert Capellas stond zondag op Papendal gewoon tijdens de eerste training van Vitesse als assistent trainer op het veld.

De assistent trainer geniet een groot aanzien bij zowel de organisatie van Vitesse als de supporters.

Zijn trainingen zijn gevarieerd en geliefd bij de spelers. Capellas heeft een ruime ervaring met de computerprogramma’s die Vitesse gebruikt tijdens de training- en wedstrijdanalyses. Bovendien heeft hij een meerwaarde met zijn ruime ervaring als inspanningsfysioloog.

Vitesse-trainer John van den Brom heeft nog niet met hem gesproken, maar het heeft er alle schijn van dan het trio Van den Brom, Menzo en Capellas door gaat. Vitesse heeft zo een ervaren trainersstaf met kwaliteiten die complementair ten opzichte van elkaar zijn. John van den Brom heeft bij AGOVV en ADO Den Haag bewezen dat hij meer uit jonge spelers haalt en een team kan smeden. Stanley Menzo heeft een ruime ervaring en wordt erg gewaardeerd in de een op een gesprekken met spelers. Albert Capellas verbindt topsport en wetenschap met elkaar. Hij heeft een jarenlange ervaring bij Barcelona B.

Komende week spreekt John van den Brom met zijn beoogde assistenten en zal de trainerstaf van Vitesse definitief bekend worden.

 

Supportersvereniging Vitesse

Hoofdsponsor: