21 november 2010 In de media

Albert Ferrer: ‘Nemanja Matic heeft een probleem’

Vitesse-trainer Albert Ferrer hekelde zaterdag het gedrag van speler Nemanja Matic.

Na de 2-0 zege op Heracles had de Servische middenvelder geweigerd de supporters te bedanken. De ingevallen Matic, die voor de eerste keer dit seizoen reserve was, ging na het laatste fluitsignaal meteen naar binnen. Met een schijnbeweging ontweek hij daarbij Ferrer, die zijn zichtbaar gefrustreerde pupil wilde opvangen.

Tijdens de persconferentie na de wedstrijd zei Ferrer: "Ik heb er niets over te zeggen. Alleen dat ik wil werken als een team. Als iemand niet in een team wil spelen, dan is dat zijn probleem. De fans hebben ons vandaag geweldig ondersteund. Dan vind ik het normaal dat we de fans daarvoor bedanken. Hij deed dat niet. We zullen wel kijken wat er gebeurt."

Met die laatste opmerking wekte Ferrer de suggestie dat hij maatregelen zal nemen tegen Matic. Technisch directeur Ted van Leeuwen liet zondag echter weten dat dat niet het geval zal zijn.

Matic had in de dagen voor de wedstrijd last van een teenkwetsuur, maar vrijdag trainde hij weer voluit mee. Niet hij, maar Laryea Kingston speelde zaterdag in de punt naar achteren op het driemansmiddenveld van Ferrer.

De Gelderlander

Hoofdsponsor: