20 november 2010 In de media

Albert Ferrer: ‘Ik ben blij met deze overwinning’

Na afloop van de wedstrijd tegen Heracles Almelo was Albert Ferrer blij met zijn eerste overwinning als trainer.


“Als eerste wil ik zeggen dat we Frank van der Struijk een aantal wedstrijden moeten missen. Ik ben erg blij met deze overwinning. Na één week trainen heeft iedereen onze denkwijze opgepakt. Het belangrijkste is dan ook dat we vandaag gewonnen hebben en als team hebben gespeeld”, aldus Ferrer tijdens de persconferentie.

Ferrer was tevreden over de eerste helft van Vitesse. “We begonnen goed aan de wedstrijd. We hadden controle en maakte al snel 1-0. De eerste helft was prima, daar was ik erg blij mee. De tweede helft verloren we de controle en toen werd Heracles wat gevaarlijker. We hebben Matic ingebracht voor wat meer controle op het middenveld. We moeten de komende weken gaan trainen om de bal sneller bij de voorhoede te krijgen”, aldus de winnende trainer.

Ferrer was een klein beetje nerveus voor aanvang van de wedstrijd. “Ik was wel een beetje nerveus, omdat het de eerste keer was. Maar ik wist dat we er klaar voor waren. Dat stelde me gerust. Ik heb vandaag als trainer meer gelopen dan in mijn laatste wedstrijd als speler”, zei Ferrer na de met 2-0 gewonnen wedstrijd.

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: