26 november 2010 In de media

Albert Ferrer houdt opstelling Vitesse geheim

Spaanse trainer Vitesse verwacht een of twee wijzigingen in elftal Vitesse, maar geeft niks prijs voor derby bij De Graafschap. Trainer Albert Ferrer van Vitesse wilde vrijdagmiddag zijn opstelling voor derby bij De Graafschap (zondag 12.30 uur in Doetinchem) niet prijsgeven.

Wel gaf de coach voor zijn tweede duel aan dat 'enkele wijzigingen in het elftal' normaal zijn. "Maar dat kan elke week gebeuren."

Ferrer mist verdediger Frank van der Struijk (enkelblessure), voor wie hij Civard Sprockel weer beschikbaar heeft, maar ook Gino Felixdaal.

Alexander Büttner is terug van een schorsing. De linksback wil tegen de club uit zijn geboortestad en woonplaats per se spelen.

De Spaanse trainer zei erg tevreden te zijn met de ontwikkeling van zijn ploeg tijdens de trainingen. "Dat de jongens drie wedstrijden op rij hebben gewonnen (een keer beker, twee keer competitie,red.), is goed voor het vertrouwen. Er zijn nog aandachtspunten genoeg, maar ik heb goeie dingen gezien op de training", aldus Ferrer. Hij zit met de terugkeer van Lasse Nilsson ruimer in zijn mogelijkheden. Ferrer maakte pas zaterdag zijn definitieve selectie bekend. Vorige week tegen Heracles viel Arsenal-huurling Nacer Barazite buiten de selectie en kregen Genaro Snijders en Laryea Kingston verrassend een basisplaats.

Opstelling Vitesse (onder voorbehoud): Room, Kashia, Sprockel, Rajkovic, Büttner; Pröpper, Kingston, Aissati; Jenner, Pedersen, Snijders.

De Gelderlander

Hoofdsponsor: