28 januari 2011 In de media

Albert Ferrer wil weinig veranderen

Trainer Albert Ferrer van Vitesse geeft de meeste spelers die van hekkensluiter Willem II verloren een nieuwe kans. “Ik verwacht dat ze zich revancheren, want ik weet dat deze spelers het kunnen. Daarom was ik ook zo boos. Ik zal hooguit één of twee veranderingen doorvoeren.”

De coach zegt geen spijt te hebben van zijn vroege wissel in Tilburg met spits Marcus Pedersen. "Als ik zie dat het niet lukt en gaat, grijp ik in. Ook al moet dat na tien minuten. Nee, ik heb niet meer met Marcus gesproken na de wedstrijd."

Ferrer wil meer dominantie zien. "Ik wil niet dat het team reageert, maar juist dat ze beslissingen nemen. Mentaal moeten we sterker worden."

Tegenstander Roda JC draait dit seizoen uitstekend en doet nog volop mee voor Europees voetbal. "Een van de betere ploegen in de eredivisie", zegt Ferrer. Bij balverlies van de tegenstander zijn ze gevaarlijk en met hun middenvelders direct weg. Het is een hele belangrijke wedstrijd voor ons die we inderdaad moeten winnen", besluit de Spanjaard.

 

Omroep Gelderland txt

Hoofdsponsor: