30 mei 2011 In de media

Alexander Büttner tekent nieuw contract

Alexander Büttner blijft langer in Arnhem, dat werd vrijdag 20 mei al duidelijk. Vandaag, maandag 30 mei, heeft de 22-jarige verdediger zijn handtekening gezet onder het nieuwe en verbeterde contract.

Vitesse sprak na afloop van de ondertekening met Alexander Büttner over zijn nieuwe contract, de doelstelling en zijn verwachting van het komende seizoen.

In het bijzijn van onder meer zijn familie, zaakwaarnemer Alexander Bursac en algemeen directeur Paul van der Kraan zette Büttner zijn handtekening die de verdediger tot juni 2013 aan de Arnhemmers verbindt. Naast Vitesse stond de linkerverdediger in de concrete belangstelling van diverse clubs. Uiteindelijk koos Büttner toch voor Vitesse.

"Voornamelijk het goede gevoel dat ik heb bij de club en de ambities hebben ervoor gezorgd dat ik langer hier wil blijven. Het is aan mezelf of ik basisspeler wordt, maar ik ga ervan uit dat ik de linksback blijf. Het is dus aan mij om te laten dat ik het aan kan. Dat wil ik aan Vitesse en de supporters laten zien", aldus Büttner tegenover Vitesse TV.

Klik hier om het interview met Alexander Büttner te bekijken.

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: