31 december 2010 In de media

All-Stars winnen veertiende editie wintercup

Oud-profs zijn in finale met 2-1 te sterk voor het organiserende Spero. Philip Cocu wordt met vier doelpunten topscorer, maar Spero-speler Ferhat Halici wordt speler van het toernooi.

De wintercup, het traditionele zaalvoetbaltoernooi in Elst voor de Betuwse voetbalclubs is gisteren gewonnen door de vreemde eend in de bijt.

De All-Stars, een verzameling vrienden van oud-Vitesse coach Theo Bos versloegen achtereenvolgens SDOO, De Bataven, RKSV Driel en in de finale Spero. SV Angeren hield de oud-profs in de eerste wedstrijd op een gelijkspel.


Cocu en Bos met All Stars in strijd om Wintercup

Het toernooi om de Wintercup be­gint om 10.30 uur en wordt afge­werkt in sporthal De Helster. All Stars speelt de openingswedstrijd tegen Angeren. De overige deelne­mende ploegen zijn De Bataven, Sportclub Bemmel, RKSV Driel, Elistha, SDOO en Spero.

Een team met oud- spelers van Vitesse neemt zondag 2 janua­ri in Elst deel aan de Wintercup, een zaalvoetbaltoernooi voor regio­nale amateurvoetbalclubs. Het ge­zelschap gaat spelen onder de naam All Stars en heeft onder an­deren Theo Bos, Phillip Cocu, Glenn Helder en Arco Jochemsen in de gelederen.

De Gelderlander

Hoofdsponsor: