21 februari 2020 In de media

Alle info over het thuisduel vs PSV lees je hier

Vitesse neemt het zondag 23 februari op tegen PSV. Om 14.30 uur wordt er afgetrapt in GelreDome. Samen met jou willen we er een mooie wedstrijd van maken. Alle informatie over dit duel lees je hieronder.
Collecte Stichting Jaimy
Voorafgaand aan de wedstrijd tegen PSV vindt de jaarlijkse collecte voor Stichting Jaimy plaats. Vitesse werkt al jaren samen met de stichting en wil hiermee een positieve bijdrage leveren aan de doelstelling van Stichting Jaimy: Kinderen met kanker, weer even kind laten zijn. De collectanten staan zondag bij de toegangsdeuren van de promenade.

Carnaval
Op de carnavalszondag is het uiteraard toegestaan om verkleed naar het stadion te komen. Maskeringen en dergelijke (het bedekken of vermommen van je gezicht, zodat je niet meer herkenbaar bent) zijn niet toegestaan.  

Hornbach
Bij de wedstrijd Vitesse vs PSV staat een bouwkeet tussen tourniquets A en R (Noord-West-zijde) van GelreDome. Deze staat er niet zomaar, want in samenwerking met HORNBACH kun jij een unieke zitplaats verdienen bij de thuiswedstrijd tegen FC Twente op zaterdag 7 maart. Bij de bouwkeet kun jij terecht met jouw idee/ontwerp. Bedenk jij het meest creatieve idee? Dan maak je kans om jouw idee samen met HORNBACH uit te werken in de bouwkeet. Voor meer informatie ga je naar Vitesse.nl/hornbach. 

Rustactiviteit
Samen met onze hoofdsponsors Koninklijke Burgers' Zoo en Nederlands Openluchtmuseum organiseren wij de "Dizzy Penalty Challenge". Tijdens de rust van iedere thuiswedstrijd strijden alle tribunes (Charly Bosveld-tribune, Theo Bos-tribune, Just Göbel-tribune en Edward Sturing-tribune) tegen elkaar. De tribune met de meeste punten na Vitesse vs Heracles Almelo op zondag 3 mei is de winnaar. Speciaal voor deze tribune stellen onze hoofdsponsors een prijs beschikbaar!

Vitesse-BUD-sjaal
In samenwerking met BUD is zondag de Vitesse-BUD-sjaal verkrijgbaar. Bij afname van zes BUD-biertjes ontvang jij een sjaal.

Tickets
Voor Vitesse vs PSV geldt geen Fankaart-verplichting. Het is dus voor Vitesse-supporters mogelijk om geregistreerd kaarten te bestellen. Volwassenen zijn er al vanaf €22,- euro bij en jeugd (t/m 16 jaar) al vanaf €6,-. Met jouw seizoenkaart kun je vier kaarten extra bestellen tegen een speciaal tarief van €15,- per ticket. Deze actie geldt tot zaterdag 22 februari 2020. Daarna is het niet meer mogelijk om extra tickets aan te schaffen tegen het actietarief. Op de wedstrijddag zijn de stadionkassa’s bij GelreDome vanaf 12.30 uur geopend en geldt een geregistreerde verkoop op ID-bewijs. Koop je een ticket bij de stadionkassa, dan geldt een toeslag.

Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: