26 augustus 2021 In de media

Alle informatie over het Conference League-duel tegen RSC Anderlecht

Na het spectaculaire 3-3 gelijkspel in Brussel staat donderdagavond de allesbeslissende return tegen RSC Anderlecht op het programma. Die wedstrijd bepaalt wie het felbegeerde ticket voor de groepsfase van de UEFA Europa Conference League pakt. Om 19.00 uur wordt er afgetrapt in GelreDome. Ben jij erbij? Lees onderstaande informatie dan goed door.

Vervoer en parkeren
Seizoenkaarthouders kunnen, vanaf tweeënhalf uur voor de wedstrijd, op vertoon van hun seizoenkaart gratis gebruikmaken van de speciale pendelbussen tussen Centraal Station Arnhem en GelreDome. Er worden extra pendelbussen door Breng/Connexxion ingezet vanaf het centraal station van Arnhem en ook de overige lijnbussen in de regio (lijn 627, 643, 660 en 662) rijden weer. Kom je met de auto? Plan dan je route! In verband met groot onderhoud is de Willemstunnel tot zondag 29 augustus afgesloten.

Kom op tijd; QR-code bij de hand
Een negatief testbewijs (niet langer dan 24 uur voor de aftrap afgenomen), een vaccinatiebewijs (geldig vanaf 2 weken na de laatste prik) of een herstelbewijs (minder dan 6 maanden oud) is vereist om het stadion te betreden. Zorg ervoor dat je de QR-code in de CoronaCheck-app, een geldig identiteitsbewijs en je toegangskaart bij de ingang bij de hand hebt.

Om drukte te voorkomen, vragen wij iedereen om ruim op tijd te komen. De deuren van GelreDome openen anderhalf uur voor de wedstrijd (dus vanaf 17.30 uur).

Blijf zitten
Vitesse ontvangt de supporters met open armen, maar verzoekt hen wel vriendelijk doch dringend om te blijven zitten op een vaste zitplaats. We vragen iedereen om bij te dragen aan de spreiding van supporters in het stadion, omdat dit een landelijke voorwaarde is om de huidige capaciteit (twee derde van het stadion) te hanteren.

Rookverbod
Alle stadions in Nederland, waaronder dus ook GelreDome, zijn rookvrij. Dat betekent dat roken in het stadion niet is toegestaan, ook niet onder aan de trappen.

Vrijhouden bordessen en trappen
Het is vanwege veiligheidsredenen niet toegestaan om op de bordessen en trappen te staan.

Supportershome gesloten
In verband met de coronamaatregelen (minimaal 1,5 mtr. afstand en vaste zitplaatsen etc.) is het Supportershome Monnikenhuize voorlopig helaas nog gesloten. Wij hopen op snel verruimende maatregelen waardoor het fysiek te organiseren is dat Vitesse-supporters hun home weer kunnen bezoeken.

Bron: Vitesse / Foto's: Vitesse

Hoofdsponsor: