5 februari 2014 In de media

Alle supporters bedankt!

Wij zijn trots op de meer dan 13.000 vaste seizoenkaarthouders die Vitesse wekelijks zien spelen in GelreDome.
Daarom is het de hoogste tijd om tegen iedereen te zeggen: SUPPORTERS BEDANKT!

Vitesse speelt momenteel in een belangrijke fase in de competitie. Hoe verder we naar het einde van de competitie gaan, hoe spannender het wordt. Komende vrijdag speelt Vitesse in GelreDome tegen ADO Den Haag en de daarop volgende thuiswedstrijd is op 23 februari tegen RKC Waalwijk. Vitesse vindt het belangrijk om iedereen de kans te bieden om van de geel-zwarte trots te genieten.

Uniek actietarief Vitesse vs RKC Waalwijk
Voor de wedstrijd Vitesse vs RKC Waalwijk geldt een vrije kaartverkoop, met een uniek actietarief. Voor slechts 7,50 euro per kaart (ongeacht leeftijd of tribune) ben jij er al bij! Kom vanaf maandag 10 februari naar MijnVitesse, ga naar Vitesse.nl/online of naar Ticketbox om jouw kaarten te bestellen. De wedstrijd tegen RKC Waalwijk wordt gespeeld op zondag 23 februari, aftrap om 14.30 uur. Kaarten kosten 7,50 euro in MijnVitesse of online (Vitesse.nl/online). Bij TicketBox zijn de kaarten tien euro. Op de wedstrijddag kosten kaarten aan de stadionkassa`s tien euro. 

Speciale voorverkoop voor seizoenkaarthouders 
Om iets extra’s te doen is er voor alle seizoenkaarthouders een unieke actie. Van woensdag 5 tot en met zondag 9 februari is voor alle seizoenkaarthouders een speciale voorverkoop. Voor vijf euro per kaart koop je extra kaarten voor de wedstrijd Vitesse vs RKC Waalwijk (maximaal vier per seizoenkaart). Deze prijs geldt voor alle kaarten, ongeacht tribune of leeftijd. Neem als seizoenkaarthouder ook iemand mee naar GelreDome en laat hem of haar genieten van onze geel-zwarte trots! Deze voorverkoop loopt via Vitesse.nl/online, MijnVitesse (centrum Arnhem) en Ticketbox. Vanaf maandag 10 februari gaat de reguliere verkoop van start.
 

Vitesse

Hoofdsponsor: