27 juli 2017 In de media

Alle supportersverenigingen Eredivisie steunen protestactie Vitesse-supporters Johan Cruijff Schaal

Op initiatief van de Supportersvereniging Vitesse houden alle supportersgroeperingen van Vitesse op 5 augustus een protestactie tijdens de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal tussen Feyenoord en Vitesse.
Dat doen wij in een verder leeg uitvak uit onvrede over het ontvangen van slechts 1200 kaarten van de KNVB, het wegstoppen van de Vitesse-supporters in het uitvak in een door de KNVB-georganiseerde wedstrijd en het opleggen van een verplichte buscombi.

Deze Arnhemse actie wordt ondersteund door de supportersverenigingen van alle clubs die in de eredivisie spelen, dus ook die van tegenstander Feyenoord.

Alle supportersverenigingen hebben zich solidair verklaard en werken mee in de vorm van een gezamenlijk statement rond de strijd om de Johan Cruijff Schaal. Bij de supporters van alle clubs in de eredivisie leeft het besef dat het onrecht dat de KNVB de Arnhemse supporter dit seizoen aan doet, hen in toekomst ook kan treffen, mocht hun club de KNVB-beker winnen.

De wedstrijd tussen kampioen Feyenoord en bekerwinnaar Vitesse wordt op zaterdag 5 augustus in stadion De Kuip gespeeld begint om 18.00 uur.

Lees ook:
De Supportersvereniging Vitesse eist minimaal 4000 kaarten voor de JC-schaal van de KNVB
Lees ook:
Vitesse-supporters niet naar Rotterdam
 

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: