13 december 2010 In de media

Ambities Jordania blijven keihard overeind

Vitesse-eigenaar Merab Jordania belooft dat er in de winterstop nieuwe versterkingen komen voor de Arnhemse club.

 "Mijn ambities en die van heel Vitesse blijven keihard overeind", zegt de vermogende Georgiër. Volgens De Telegraaf heeft Jordania samen met technisch directeur Ted van Leeuwen over de hele aardbol gereisd om spelers te bekijken voor de nummer vijftien van de Eredivisie.

"Mijn ambities heb ik bij mijn komst duidelijk gemaakt en daarin is niets veranderd”, aldus Jordania, die Ajax in het Gelredome de tekortkomingen van het Vitesse-elftal zag blootleggen. "Het proces van verandering gaat gewoon door. In de eerste helft van het seizoen konden we niet alles verwezenlijken. Dat wisten we al. In de winterperiode is er een mogelijkheid om het elftal verder te versterken."

Van Leeuwen, die onder meer in Zuid-Amerika was om potentiële aankopen te scouten, bevestigt dat Vitesse volledig de ingezette koers blijft volgen. "Het is niet leuk als je verliest van Ajax. Maar we kijken ook verder en doen in deze periode ons huiswerk", aldus de technisch directeur. Vitesse zal, zoals het er nu naar uitziet, in de winterstop drie tot vier nieuwe talentvolle spelers aantrekken.

"Vitesse heeft genoeg talent", oordeelt Chelsea-huurling Nemanja Matic. "Wat we missen is een beetje ervaring. Iedereen in de selectie is nog zo jong. Maar ik denk dat de mensen nog verbaasd zullen zijn over de prestaties van Vitesse in de tweede helft van de competitie. Er wordt hier goed gewerkt, we hebben een goede coach en ook ik wil mijn ambities hier vervullen."

Voetbalzone

Hoofdsponsor: