2 maart 2010 In de media

Ambitieuze Velthuizen wil hogerop

Piet Velthuizen maakt van zijn ambities geen geheim. De 23-jarige doelman van Vitesse wil graag hogerop.
Velthuizen heeft in Arnhem nog een contract tot de zomer van 2011. Of hij zijn tijd bij Vitesse vol maakt is nog niet zeker. "Ik heb hier nog een contract voor een jaar, dus in die zin: ja", reageert Velthuizen in Sportweek op de vraag of hij volgend seizoen nog bij Vitesse speelt.

"We zullen wel zien wat er gebeurt. Mijn doel is een stap omhoog te maken. Als er niks komt, speel ik volgend seizoen nog voor Vitesse. Maar ik durf wel mijn ambities uit te spreken: ik wil hogerop. Ik speel nu veertien jaar voor Vitesse, sta al vier seizoenen in het eerste en heb honderd Eredivisie-duels gespeeld. Nu wil ik kijken hoe het er ergens anders aan toegaat."

"Ik voel me nergens te groot voor", gaat Velthuizen verder in gesprek met het weekblad. "Als er een club komt met ambities die bij me passen, dan wil ik daar graag heen. Waar dat dan ook is. Maar laat ik er eerst maar voor zorgen dat Vitesse niet degradeert. Dat is nu mijn eerste zorg", aldus de Velthuizen, die momenteel met het Nederlands elftal in Katwijk verblijft

Voetbalprimeur.nl

Hoofdsponsor: