25 januari 2016 In de media

Amine Ennali tekent voor 3,5 seizoen bij Lazio Roma

Vitesse O19 speler Amine Ennali verlaat Vitesse. Hij tekent een contact bij Lazio Roma.
Ennali liep afgelopen week stage bij de Serie A club Lazio Roma en dwong een contract af. Volgens de site Atlas-Lions tekende hij een contract voor 3,5 seizoen bij de Italianen.

Amine Ennali:  "Ik ben heel blij met deze stap en heb er heel erg veel zin in om prijzen te gaan pakken met deze club. Een van mijn doelen hier is om me te ontpoppen als één van de vaste waarden in het eerste elftal. Buiten Lazio Roma kon ik ook voor Fulham kiezen, mijn voorkeur ging echter uit naar Lazio."

Ennali sluit naar verluidt aan bij de beloften in de Primavera competitie en hoopt aankomende woensdag z'n debuut te kunnen maken. De Lazio-beloften nemen het dan in de halve finale van de beker op tegen de beloften van Inter Milan.

Amine Ennali kwam uit de jeugd van FC Volendam en speelde sinds 2013 in de academie van Vitesse (O17 en O19). Hij tekende in juli 2014 zijn eerste profcontract bij Vitesse van twee jaar met een optie voor nog een jaar. In 2014 maakte hij 20 speelminuten voor het eerste team tijdens de oefenwedstrijd tegen Cercle Brugge.

Vorig seizoen trainde en speelde hij een periode mee met Jong Vitesse. Sinds dit seizoen maakte hij weer deel uit van de selectie O19.

De transfer is nog niet bevestigd door Vitesse.
 

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: