19 juli 2011 In de media

Anderson en Alex Santos da Vitória goedgekeurd

Anderson en Alex Santos da Vitória (19) zijn dinsdagmiddag in het Rijnstate te Arnhem gekeurd. Zij zijn medisch goed gekeurd en zullen een driejarig contact tekenen met een optie voor nog twee jaar.

Video van de keuring in Rijnstate

De Braziliaanse tweeling doorliepen dinsdagmiddag een aantal intensieve tests bij de specialisten in Rijstate.

Topklinisch ziekenhuis
De samenwerking ontstond tussen club en Rijnstate ontstond vanuit de wens van Vitesse om voor haar topspelers een toegankelijke medische zorg binnen een topklinisch ziekenhuis in de directe nabijheid van de club te vinden. Rijnstate beschikt over alle hiervoor benodigde faciliteiten en de specialisten binnen Rijnstate hebben de juiste expertise om optimale diagnostiek en behandeling voor spelers te kunnen garanderen.

Rijnstate Sport Orthopedisch centrum
Zo zijn de drie betrokken orthopedisch chirurgen binnen Rijnstate (Corné van Loon, Dennis Kok, en Peer Konings) gespecialiseerd in sport orthopedie. Met het Sport Medisch Centrum Papendal werken de chirurgen ook in het Rijnstate Sport Orthopedisch Centrum.

Alles onder één dak
Voor Vitesse is het van groot belang dat alle zorg onder één dak kan worden geleverd. Zo hoeven de spelers niet voor verschillende behandelingen naar verschillende ziekenhuizen of klinieken. Paul van der Kraan, Vitesse: “Wij hebben gekozen voor de samenwerking met Ziekenhuis Rijnstate, omdat we weten dat hier de kwaliteit en kennis in huis is waar wij behoefte aan hebben voor onze spelers. En uiteraard is het ideaal dat het ziekenhuis in de buurt is”.

Supportersvereniging Vitesse

Hoofdsponsor: