11 juli 2016 In de media

Andy Myers completeert trainersstaf Vitesse

Andy Myers treedt toe tot de technische staf van de A-selectie. De 42-jarige oud-verdediger tekent een contract voor één seizoen en wordt assistent-trainer bij Vitesse.
De Engelsman speelde onder meer voor Chelsea FC en Bradford City. Hij sloot in seizoen 2004|2005 zijn carrière af bij Brentford. In dienst van Chelsea FC won Myers de FA Cup en een seizoen later de UEFA Cup. Bij Bradford City werd Myers in 2002 benoemd tot speler van het jaar. Myers had bij Chelsea FC het O15-jeugdteam onder zijn hoede en was recentelijk assistent-trainer bij Chelsea FC O21.

Myers over zijn nieuwe rol: “Ik kijk er naar uit om toe te treden tot de staf van de A-selectie van Vitesse. Ik kende Vitesse al en de manier van voetballen is mij bekend en ik hoop dat samen met de staf verder te ontwikkelen.”

Technisch directeur Mo Allach: “Wij kennen de spelers en trainers van Chelsea FC. Wij zijn blij dat Andy zijn baan bij Chelsea FC wil opzeggen om bij ons te komen werken. Andy is gespecialiseerd in het opleiden van talenten. Met de komst van Andy hebben we een goede mix in onze technische staf. Samen kenmerken de heren zich door een enorme winnaarsmentaliteit.”

Met de komst van Myers is de technische staf voor komend seizoen rond. Myers sluit vanaf het trainingskamp aan bij Vitesse. Afgelopen zaterdag bekeek hij het oefenduel vs KV Oostende al vanaf de tribune in Driel.
 

 
Vitesse / Foto’s Vitesse

Hoofdsponsor: