25 maart 2010 In de media

Antoine van der Linden zei nee tegen Vitesse

Antoine van der Linden besloot woensdag zijn handtekening onder een nieuwe, eenjarige verbintenis bij Heracles Almelo te zetten. Hij koos daarmee niet voor Vitesse

De 34-jarige verdediger heeft het uitstekend naar zijn zin bij de club, zo laat hij weten.

Hoewel Van der Linden gelukkig is in Almelo was een nieuw contract niet direct een gelopen koers. "Over het eerste voorstel was ik nog niet helemaal te spreken, maar enkele dagen terug kwam Heracles met een nieuw bod. Dat was wel naar mijn zin", vertelt Van der Linden in gesprek met Voetbal International. 

Van der Linden had aardig wat keuze. Naast de gesprekken met Heracles wilden ook Vitesse en ADO Den Haag graag met Van der Linden om tafel. "Ook Vitesse en ADO wilden me vastleggen, maar dat zag ik niet zitten. Enerzijds vanwege de reistijd en verhuizen doen we liever niet", aldus de in Emmen woonachtige verdediger.

"Daarnaast leven beide clubs nog in onzekerheid als het gaat om de degradatiestrijd. Bovendien zag ik bij Heracles ook nog eens perspectief voor ná mijn carrière", vertelt Van der Linden, voor wie in Almelo een commerciële functie klaarligt na zijn actieve loopbaan.

(Note red.: het betreft hierbij een onbevestigd bericht en is voor rekening van de bronsite)

Voetbalprimeur

Hoofdsponsor: