18 juli 2021 In de media

Armando Broja verlengt tot 2026 met Chelsea

De toekomst van Armando Broja lijkt bij Chelsea te liggen. De Champions League-winnaar komt zondagmiddag namelijk met de mededeling dat het contract van de negentienjarige aanvaller is verlengd tot de zomer van 2026.

Verlenging tot 2026

Zijn ouder verbintenis op Stamford Bridge liep door tot medio 2022. Broja speelde afgelopen seizoen op huurbasis in het shirt van Vitesse. De Italiaanse transferexpert Fabrizio Romano wist zaterdag al te melden dat de contractverlenging nog slechts een kwestie van tijd was.

“Ik vind het echt geweldig dat ik bij Chelsea een nieuw contract heb ondertekend”, jubelt Broja zondag na de plichtplegingen rondom de nieuwe verbintenis bij the Blues.

“Waardevolle ervaring opgedaan bij Vitesse”

“Dat ik hier vorig jaar als jeugdspeler mijn debuut maakte in het eerste elftal was erg bijzonder. Daarna heb ik zeer waardevolle ervaring opgedaan bij Vitesse. Ik wil graag verdergaan op de ingeslagen weg en ik kijk er echt naar uit om mijzelf bij Chelsea verder te ontwikkelen. Ik wil in de komende jaren echt mijn stempel drukken op deze club”, zo spreekt Broja zijn ambitie uit voor de toekomst.

Over een eventuele nieuwe verhuurperiode aan Vitesse, het stallen elders in de UK of deel uit blijven maken van de Chelsea-selectie, wordt pas na het afsluiten van de voorbereiding van Chelsea besloten.

Bron: Voetbalzone - Bew. SV / Foto's: SV

Hoofdsponsor: