21 januari 2015 In de media

Arnhem is weer een stukje Vitesse rijker

Vrijdag aanstaande wordt het centrum van Arnhem een heus Vitesse Tankstation geopend. Uiteraard in geel-zwarte kleuren!
Het tankstation wordt op dit moment nog verbouwd en zal volledig in Vitesse-stijl worden opgeleverd. Vitesse.org nam alvast een kijkje.

De eerste contouren van het Vitesse Tankstation zijn al duidelijk zichtbaar. Overduidelijk een Vitesse-uitstraling met een fraaie, maar toch ingetogen vormgeving.

Arnhem is weer een mooi stukje geel-zwart Vitesse rijker!
 

Opening

De opening van het Vitesse Tankstation wordt vrijdag aanstaande om 13.00 uur verricht door jeugdtrainer Nicky Hofs. Supporters zijn vrijdag van harte welkom.
 

Speciaal voordeel

Tot en met zondag 25 januari 23.30 uur wordt een speciale openingskorting van 20 cent (op de landelijke adviesprijs) per liter gehanteerd. Bovendien gaat van iedere liter die bij dit tankstation getankt en betaald wordt er één eurocent naar de Vitesse Voetbal Academie. Klanten ontvangen een speciale kortingspas waarmee zij korting krijgen op het tanken, iedere keer wanneer het eerste elftal van Vitesse wint.

Algemeen directeur van Vitesse, Joost de Wit: "Het Vitesse Tankstation past perfect binnen het idee om meer geel-zwart in Arnhem en omstreken te zien. Dankzij het tankstation bevindt Vitesse zich nog meer dagelijks tussen alle supporters. Doordat er één eurocent per getankte liter naar de voetbalacademie gaat, profiteren onze talenten van deze samenwerking, op weg naar een prachtige geel-zwarte toekomst."

Willy Roerdinkholder, eigenaar van tankstation Velperpoort: "Op een herkenbare plek en met de herkenbare clubkleuren hopen wij dat supporters de weg naar het tankstation weten te vinden. Door de afdracht van een cent per getankte liter ondersteunen wij de Vitesse Voetbal Academie."

Vitesse Tankstation (Velperpoort)
Ir J. P. Van Muijlwijkstraat 175
6828 BN Arnhem
 

Supportersvereniging Vitesse / Foto’s SV

Hoofdsponsor: