4 juni 2010 In de media

Arnhem kiest voor Vitesse

Één dezer dagen heeft een deel van de Vitessenaren, woonachtig in Arnhem en die hun seizoenkaart al verlengd heeft, de poster op de mat ontvangen. De poster is ook af te halen bij de Vitesse Fanzone bij stadion GelreDome.

Vitesse roept iedereen op zoveel mogelijk posters voor de ramen te hangen, zodat het geel-zwart van Vitesse ook in de zomermaanden deel uit maakt van Arnhem.

De posteractie is een onderdeel van het initiatief van de club om haar zichtbaarheid en daarmee ook haar betrokkenheid met de stad te vergroten.

Op de poster is voor het Musiskwartier een gedeelte van een Vitesse-supporter te zien, gehuld in de clubkleuren. Daaronder staat de tekst “Ik kies voor Vitesse. En jij?.” Daarmee sluit de actie op een ludieke manier aan bij de landelijke verkiezingen van volgende week die nu voor veel mensen nummer één onderwerp van gesprek zijn.

Stuur Vitesse jouw foto van de poster + locatie. De mooiste/meest creatieve inzending wint het nieuwe thuisshirt, gesigneerd door de selectie! Stuur de foto naar redactie@vitesse.nl 

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: