15 december 2011 In de media

Arnhem Trophy 2012

Arnhem Trophy is een nieuw 3-daags voetbaltoernooi voor topteams uit de hele wereld. Het toernooi wordt georganiseerd door Winning Mood in samenwerking met Vitesse.

Het evenement is een samenwerkingsproject . Deze samenwerking tussen Vitesse Arnhem en Winning Mood heeft in het verleden nog niet eerder plaatsgevonden. Het toernooi is verdeeld over drie dagen en wordt gehouden van 16 t/m 18 augustus 2012. Ook wordt er samengewerkt met Arnhemse Boys. Deze voetbalvereniging stelt zijn accommodatie voor het toernooi beschikbaar. Vitesse onderhoudt al jaren goede contacten Arnhemse Boys en heeft hier ook meerdere malen oefenwedstrijden gespeeld.

Toernooi informatie 
Het evenement is een internationaal voetbaltoernooi voor deelnemers onder de 17 jaar. Er zullen tijdens het evenement verschillende internationale teams spelen. 

Het toernooi is verdeeld over drie dagen en wordt gehouden van 16 t/m 18 augustus 2012.

We gaan op woensdag 15 augustus ’s avonds aftrappen met een oefenwedstrijd van het eerste elftal van Vitesse. De dagen erna zijn bestemd voor de poulewedstrijden en op zaterdag 18 augustus vinden de finales plaats.

Het toernooi zal dit jaar voor het eerst plaats vinden. Het idee om het toernooi te houden is ontstaan door regelmatige contacten tussen Vitesse Arnhem en Winning Mood. De samenwerking vindt plaats omdat de twee partijen samen een goede kans maken top teams uit te nodigen om deel te nemen aan dit toernooi. We willen het toernooi professioneel neerzetten en kunnen dit alleen waarmaken door het deelnemersveld zo sterk mogelijk te maken. We hebben contacten met de grote clubs uit Europa en Afrika.

Algemene informatie

Arnhemtrophy.nl

Hoofdsponsor: