9 augustus 2011 In de media

Arnhemse DJ Walter Witlov nieuwe Huis DJ Vitesse

Het stemmen op de nieuwe Huis DJ van Vitesse is gesloten. Jan Willem Gijsbers (33), beter bekend als DJ Walter Witlov, kwam als winnaar uit de strijd en is dit seizoen de nieuwe Huis DJ van Vitesse.

Samen met stadionspeakers Theo van Baal en Emile Hartkamp gaat hij zich mede ontfermen over de wedstrijdomlijsting.

In de weken voor de Fandag ‘Vitesse in de Stad’ konden getalenteerde DJ’s hun promo’s insturen. Vier DJ’s werden geselecteerd en mochten tijdens de jaarlijkse open dag een kwartier hun kunsten vertonen op het podium. Vorige week konden supporters online stemmen op hun favoriet. DJ Walter Witlov werd gekozen met 41,4 procent van de stemmen.

Aanstaande zaterdag doet hij tijdens de eerste thuiswedstrijd tegen VVV net als Emile Hartkamp zijn intrede. “Ik kijk er naar uit om met Emile samen te werken. Hij weet als geen ander hoe je meer interactie krijgt met de supporters,” aldus de nieuwe Huis DJ. Vitesse is voor Jan Willem geen onbekende. “Als kind woonde ik in de schaduw van stadion Nieuw Monnikenhuize. Samen met mijn vader bezocht ik geregeld de wedstrijden en het gejuich naar doelpunten was zelfs te horen in mijn achtertuin.”

In Vitesse Vandaag van aanstaande zaterdag meer over de nieuwe Huis DJ en zijn ideeën voor de wedstrijdomlijsting voor dit seizoen.

Beluister HIER de mix van Walter Witlov tijdens de Fandag ‘Vitesse in de Stad’.

Vitesse.nl/Foto: Edelf

Hoofdsponsor: