11 januari 2015 In de media

Arshak Koryan geniet bij Vitesse

Arshak Koryan is op proef bij Jong Vitesse en heeft zaterdag alvast laten zien wat hij kan. De aanvaller scoorde in de met 1-4 gewonnen oefenwedstrijd tegen NSC Nijkerk en geeft in gesprek met Sovsport toe dat hij best wel zenuwachtig was: “Natuurlijk, want het was niet alleen mijn eerste duel van het seizoen, maar ook het eerste bij mijn nieuwe ploeg.”
De international van Jong Rusland wilde zijn contract bij Lokomotiv Moskou niet verlengen en is daardoor sinds medio december transfervrij. Hij heeft geen spijt dat hij naar Arnhem is afgereisd: “Ik ben erg blij dat ik deze stap heb durven nemen. Mijn vrienden in Rusland blijven mij op de voet volgen, dus dat is ook erg fijn. De sfeer in de kleedkamer is erg goed, dat was bij Lokomotiv wel anders.”

“De trainer heeft mij verteld dat ik mijn bravoure moet laten zien op het veld en niet bang moet zijn en ik wil hem bedanken voor het vertrouwen dat hij mij heeft gegeven”, verwijst Koryan waarschijnlijk naar John Lammers, de coach van de beloften van Vitesse.
 

Voetbalzone / Foto’s FCL – SV

Hoofdsponsor: