6 juli 2021 In de media

Assistent trainer Jan Fiesen verlengt bij Vitesse

Tijdens het trainingskamp in Zeeland maakte Vitesse ook wereldkundig dat Johannes Spors zijn contract tot 2024 verlengd heeft. “Ik voel me thuis bij deze club en ben verheugd dat ik mijn ideeën en filosofie hier nog jaren kan implementeren”, sprak de technisch directeur, die daags na zijn verlenging ook verdediger Tomáš Hájek zag bijtekenen in Zeeland. Spors: “We hebben daar een geslaagd trainingskamp gehad. De eerste twee oefenduels gingen verloren (1-3 tegen AEK Athene en Lokomotiva Zagreb, red.), maar het was een zeer nuttige week. Dit soort tegenstanders zullen we namelijk ook treffen in Europa.”

‘Uitstekende samenwerking als team’

Met het aantrekken van Dick Schreuder, Edwin Zoetebier en Marink Reedijk werd de staf onlangs compleet gemaakt. Spors. “Ik zie de stafleden in de eerste weken van de voorbereiding uitstekend en als een team met elkaar samenwerken.”

Verlenging Jan Fiesen

“Wat dat betreft kan ik ook nog bekendmaken dat we met assistent-trainer Jan Fiesser overeenstemming hebben bereikt over een nieuw contract. We zijn zeer content met de bijdrage van Jan en zijn blij dat hij tot medio 2023 gaat verlengen.”

Fiesser (34) ging in de zomer van 2020 aan de slag bij Vitesse, nadat hij de meeste trainerservaring had opgedaan bij Eintracht Frankfurt.

Bron: Vitesse / Foto's: SV

Hoofdsponsor: