27 maart 2014 In de media

Atsu: “Eredivisie ideaal voor jonge spelers”

De Arnhemmers hebben in de Eredivisie momenteel zeven punten achterstand op koploper Ajax, dat bovendien een wedstrijd minder speelde. Zelf bezet Vitesse nu plaats vier.
"Het wordt erg lastig om nog kampioen te worden. Ajax is sterk en ik zie ze niet snel verliezen", sprak de Ghanees tegen Goal.

"We staan nu vierde, en we zullen hard werken om zo hoog mogelijk te eindigen." Met nog vijf duels te gaan heeft Vitesse nog wel alle kans om tweede te worden. PSV, dat die plek nu inneemt, heeft één punt voorsprong. Twente staat gelijk met Vitesse, maar heeft nog een duel tegoed.

Goede leerschool
Ondanks dat Vitesse hoogstwaarschijnlijk geen kampioen wordt, heeft Atsu het in Gelderland wel naar zijn zin. "De Nederlandse competitie is een sterke competitie. Het is bovendien een goede plek voor jonge spelers om zich te ontwikkelen. Ze houden ervan om jong talent te gebruiken."

Christian Atsu staat sinds afgelopen zomer onder contract bij Chelsea. The Blues namen hem over van FC Porto, dat hem eerder al eens verhuurde aan Rio Ave. Bij zijn komst naar Londen werd de 22-jarige vleugelspeler meteen verhuurd aan Vitesse.
 

Goal / Foto’s SV

Hoofdsponsor: