23 december 2018 In de media

Auke Kemperman zilveren Vitessenaar

Auke Kemperman is tijdens de traditionele Kerstborrel uitgeroepen tot Zilveren Vitessenaar. Kemperman is al vijftien jaar vrijwilliger bij Vitesse.
Tijdens de Kerstborrel bij Droompark De Zanding kreeg Kemperman, onder toeziend oog van zijn vrouw en tevens fanatiek supporter, de zilveren speld uitgereikt door Gouden Vitessenaar Jan Snellenburg en Michel van Veen, accommodatiebeheerder van Vitesse. Kemperman begon het vrijwilligerswerk als chauffeur die jeugdspelers ophaalde en wegbracht. Jarenlang had hij een vaste route en zaten jeugdspelers zoals Piet Velthuizen en Eloy Room in ‘zijn’ busje. Op De Slenk, de oude trainingsaccommodatie, lag zelfs een heus ‘Aukjes Court’, een voetvolleyveldje die Kemperman had aangelegd.

Sindsdien maakt Kemperman, als vrijwilliger, ook deel uit van het facilitair team. Kemperman is punctueel, betrouwbaar en enorm gedreven. Hij heeft heel wat uren op de trainingsaccommodatie en in GelreDome doorgebracht. Geen klusje is hem te veel en hij staat altijd voor Vitesse klaar.
 

Vitesse / foto’s Vitesse

Hoofdsponsor: