27 januari 2011 In de media

Austria Wien wil Barazite direct vastleggen

Austria Wien wil Nacer Barazite per direct vastleggen. Dat bevestigt zijn zaakwaarnemer tegen de Gelderlander.De aanvaller van Arsenal, gehuurd door Vitesse, maakte een geweldige indruk in een oefenduel.

De Huissense aanvaller, die de eerste helft van het seizoen voor Vitesse speelde, scoorde twee keer in een oefenduel tegen Steaua Boekarest (3-0 winst).
De Oostenrijkers verblijven in het Turkse Belek. Barazite bekroonde zijn stage met de verkiezing tot man van de wedstrijd in het oefenduel. Hij maakte na 12 minuten de 1-0 en in de 61ste minuut 3-0. Tussendoor scoorde Tadic 2-0.
Op de site van Austria Wien zegt Barazite: 'Ik heb genoten van de wedstrijd. Als je twee keer scoort en voetballend goede dingen kunt laten zien, kun je alleen maar tevreden zijn. Ik heb wel zin hier te blijven'.

Barazite was na een mislukt half jaar bij Vitesse teruggekeerd naar Arsenal, dat hem echter opnieuw in Arnhem stationeerde. Daar kwam hij niet in de plannen van trainer Albert Ferrer voor. De aanvaller mag transfervrij vertrekken.