12 december 2019 In de media

AZ, Vitesse en FC Utrecht gaan mogelijk toeslaan na ‘alles-of-niets-poging’

Mohammed Osman staat in de belangstelling van AZ, Vitesse en FC Utrecht. De 25-jarige middenvelder kan bijtekenen bij Heracles Almelo, maar zou ook een stap binnen de Eredivisie kunnen maken. Heracles gaat volgens Voetbal International op zeer korte termijn een derde poging wagen Osman langer te binden.
Osman heeft ook aanbiedingen uit het Midden-Oosten op zak, maar zijn management laat aan het weekblad weten dat 'een sportieve uitdaging boven mogelijke oliedollars gaat'. Heracles hoopt het contract van de Syriër open te breken. Afgelopen zomer deed de club de eerste poging Osman langer te strikken, maar de middenvelder en zijn entourage hielden de boot af.

Even later, toen Osman geblesseerd raakte, probeerde de huidige nummer zeven van de Eredivisie het andermaal, maar ook dit keer kwam het niet tot een nieuwe overeenkomst met de middenvelder. 'Nu volgt er dus een alles-of-niets-poging', zo schrijft het weekblad. Heracles heeft Osman uitgenodigd voor een gesprek, dat 'op korte termijn' zou gaan plaatsvinden.

Mo Osman speelde eerder voor Vitesse (2008 t/m 2017). Hij maakte vanuit de jeugdopleiding de sprong naar de eerste selectie, maar brak nooit definitief door. Hij komt uiteindelijk tot vier duels in de eredivisie. Osman debuteerde in 2015 tegen Roda JC. 
 

Voetbalzone / foto’s SV

Hoofdsponsor: