23 mei 2011 In de media

Büttner: “Ferrer is geen slechte trainer”

Alexander Büttner zal geen naar gevoel ondervinden wanneer Vitesse de samenwerking met Albert Ferrer blijft continueren.

Volgens de linksback is de Spanjaard een ‘fijne man’ om mee te werken.

 Vitesse start op 3 juli aan het nieuwe voetbalseizoen. Wie de 22-jarige Büttner dan zal aantreffen als trainer is nog altijd onbekend. De clubleiding heeft zich nog niet uitgesproken over de toekomst van Ferrer, die in zijn eerste seizoen weinig indruk maakte in Arnhem. "Hij is geen slechte trainer. Als hij weg moet, is dat hoe het moet lopen. Maar het is een fijne man", vertelt de Vitesse-speler aan De Gelderlander.

Büttner zegt dat hij veel heeft geleerd van de oud-speler van FC Barcelona. "Hij is rechtsback geweest in de top van Europa, dat is een pluspunt. Hij vertelde me hoe ik mij beter kon opstellen, op welke manier ik moest staan als ik een duel aanging", laat de Doetinchemmer weten.

De verdediger heeft zelf al besloten om bij Vitesse te blijven, ondanks interesse van FC Groningen. Ook uit Polen werd er interesse getoond. "Ik heb goede gesprekken gehad met Groningen en ik kon echt veel verdienen in het buitenland, de contracten lagen klaar. Maar ik wil toch bij Vitesse blijven. De club heeft plannen en daar geloof ik in."

Voetbalprimeur

Hoofdsponsor: