3 november 2011 In de media

Büttner ziet Vitesse weer lachen

Vitesse trainde donderdag scherp, maar ook zeer ontspannen. Het plezier spatte er bij vlagen vanaf. “Er kan hier weer gelachen worden, terwijl het ook serieus blijft met goede oefenstof’, vat linksback Alexander Büttner het huidige Vitesse treffend samen.

"Alles loopt goed. Deze trainers weten hoe ze met spelers moeten omgaan. Aan mijn linkerkant staat tijdens de training bijvoorbeeld altijd een trainer. Ze zijn echt met je bezig. En er is duidelijkheid."

Büttner roemt vooral het collectief. "Bony maakt de belangrijke goals, maar heeft ook goede spelers om zich heen zoals bijvoorbeeld Hofs die de ballen panklaar legt. Vergeet niet dat we ook pas elf goals tegen hebben. Dat is heel weinig. We staan goed. Dit team wil voor elkaar knokken en is echt bij elkaar gekomen. Laten we zorgen dat dat zo blijft", aldus de Achterhoeker.

De linkspoot vindt dat Vitesse niet boven zijn stand leeft op dit moment. "We staan terecht vierde. Vitesse wil alle wedstrijden winnen. Ook naar NAC gaan we zaterdag weer voor drie punten."

Omroep Gelderland TxT

Hoofdsponsor: