16 februari 2011 In de media

Babangida en Yasuda vrijdag in Fanzone

De actie ‘kleur GelreDome geel-zwart’ zorgt voor extra aanloop en dan is alle hulp welkom.
Vrijdag 18 februari zijn Babangida en Yasuda tussen 14.30 en 15.30 uur de verse krachten. Koop jouw fanartikelen of kaartjes bij deze twee spelers! 

Kleur GelreDome geheel geel en zwart
In de tweede helft van het duel in Enschede was Vitesse dicht bij een punt, maar het stuntje bleef helaas uit. Zondag gaat de ploeg van Ferrer weer voor drie punten in eigen huis, terwijl de club GelreDome volledig geel-zwart wil hebben!

Woensdag 16 februari versterken Marcus Pedersen en Alexander Büttner de medewerkers van Vitesse in de Fanzone. Kom woensdag tussen 14.30 en 15.30 uur naar de Fanzone en koop de geelzwarte artikelen bij Vitesse-spelers Pedersen en Büttner.

Kom ook in jouw geel-zwarte artikelen (trui, shirt, sjaal, etc.) naar de derby tegen De Graafschap. Ontbreekt er nog wat in de collectie of ben je toe aan iets nieuws? Van maandag 14 februari tot en met vrijdag 18 februari gaan de volgende artikelen in de uitverkoop:

Vlag: (Normaal € 14.95) nu € 10,00
Thuisshirt (Zuka.nl): (Normaal € 29.95) nu € 15,00 op=op (niet alle maten zijn beschikbaar)
Charly shirt (Normaal € 29.95) nu € 10,00
Gele en zwarte cap (set van 2) (Normaal € 22.45) nu € 12,50

Deze actie geldt ook nog op de wedstrijddag!

Het SV Sfeerteam Vitesse-Support, verantwoordelijk voor het prachtige vuurwerk tegen Feyenoord, gaat er tegen De Graafschap wederom voor zorgen dat de spelers een warm welkom krijgen en de sfeer er gelijk goed in zit. Maak de sfeer nog beter door in het geel en zwart aanwezig te zijn zondag!

Vitesse.nl

Hoofdsponsor: