23 juli 2016 In de media

Baker scoort tegen ‘legende’ Iker Casillas: ‘Dat is een goed verhaal voor thuis’

De glimlach van Vitesse-middenvelder Lewis Baker ging na afloop van Vitesse-Porto van oor tot oor.
De Engelsman scoorde namelijk de 1-0 voor Vitesse. Niet heel bijzonder zou je denken, maar het doelpunt was tegen oud-topkeeper Iker Casillas.

'Ja het is mooi voor mij om te scoren tegen een legende zoals hij, zonde dat we niet gewonnen hebben. Maar het is wel een goed gevoel en ik heb een leuk verhaal voor mijn vrienden thuis, die ook zaten te kijken.'

Baker was in de eerste helft ook nog dichtbij een tweede treffer tegen de Spanjaard, maar toen zag hij zijn bal op de paal belanden. 'Maar we deden het als team heel erg goed de eerste helft, de tweede was vooral verdedigen. Maar dit is nog het voorseizoen, het team is goed aan het worden en er is geen negativiteit in het team. Dat gaat ons dit jaar helpen', zo zei Baker stellig.
 

'Concurrentie angstaanjagend'

Baker speelde vandaag op het middenveld met Nakamba en Qazaishvili, maar ook Yeini klopt op de deur om te spelen op dat middenveld. Daarnaast zijn er ook nog jonge jongens zoals Mo Osman.

'Wij hebben echt veel spelers die klaar zijn voor de competitie, de ervaring en het talent in het team is angstaanjagend. Iedereen traint 100 procent en wil laten zien dat hij moet spelen. Ik voel mij in ieder geval wel weer thuis in het team', zo zei de middenvelder.
 

Omroep Gelderland / Foto’s SV

Hoofdsponsor: