6 oktober 2013 In de media

Balende Velthuizen: ‘Leek alsof Mulder een magneet in zijn handen had’

Piet Velthuizen werd zondag bijna wereldnieuws. De doelman van Vitesse ging in de slotfase van het duel met Feyenoord mee naar voren en kreeg een open kopkans, maar slaagde er niet in om de bal een hoek in te sturen.
Velthuizen kopte de bal recht op Erwin Mulder, die even later nog met de schrik vrijkwam omdat Mike Havenaar de paal raakte. Feyenoord won zodoende, met 1-2.

Velthuizen baalde: "Je gaat mee in de laatste minuut, dan zet je alles op alles. Jammer genoeg ging hij er niet in", zei de keeper, die meent in de jeugd wel eens met zijn hoofd te hebben gescoord, voor de camera van FOX Sports.

"Hun keeper keepte gewoon goed, het leek wel of hij een magneet in zijn handen had."Vitesse was in de tweede helft de bovenliggende partij en kreeg een hoop goede kansen, maar kwam niet verder dan een aansluitingstreffer van Havenaar.

Feyenoord staat nu derde, met zestien punten: Vitesse heeft twee punten minder en staat zevende.