9 november 2010 In de media

Barazite en Drost basisplaats tegen Rijnsburgse Boys

Vitesse zal woensdag in de bekerwedstrijd tegen de amateurs van Rijnsburgse Boys met een gewijzigde opstelling ten tonele verschijnen. Afgelopen zondag in het competitieduel met AZ vielen Lasse Nilsson en Alexander Büttner geblesseerd uit; Nacer Barazite en Jeroen Drost spelen daarom.

Dit maken de Arnhemmers daags voor de ontmoeting om de KNVB-beker bekend op hun officiële website. Ook middenvelder Nemanja Matic is er wegens een bovenbeenblessure niet bij en hij krijgt rust van interim-trainer Hans van Arum. De Noorse aanvaller Marcus Pedersen keert daarentegen wel weer terug in de selectie van Vitesse, nadat hij maandag al met de beloften speelde.

Van Arum treft woensdag enkele oude bekenden. “Als trainer van Sparta Nijkerk heb ik meerdere malen tegen Rijnsburgse Boys gespeeld en ik ken bijna alle spelers. Het zijn grotendeels jongens met veel ervaring op het hoogste niveau in het amateurvoetbal. Het is de top van de Topklasse en dus een wedstrijd die we zeer serieus benaderen. We zullen het zelf moeten doen. Dat wil zeggen, in een hoog tempo en minder breien zoals tegen AZ.”

Voetbalzone

Hoofdsponsor: