27 augustus 2010 In de media

Barazite ziet overgang naar Vitesse wel zitten

Nacer Barazite leek naar Glasgow Rangers te verhuizen, maar dat ketste af. De aanvaller van Arsenal geeft de hoop op een tijdelijk vertrek uit Londen echter niet op. Nederland is voor hem een serieuze optie.

Rangers wilde Barazite na een succesvolle stage een seizoen huren, terwijl Arsenal slechts bereid was hem een halfjaar af te staan. Maar volgens Barazite staat de deur naar Schotland nog op een kier. "Manager Walter Smith was heel tevreden over mij", zegt hij in NUsport. "Hij zei dat we contact zouden houden, dus wie weet... En voor alle andere mooie clubs staat de deur open, want ik wil eindelijk eens ergens op het hoogste niveau spelen."

Daarbij is de Eredivisie ook een optie. "Ik wil graag laten zien aan de mensen in Nederland wie Nacer Barazite is." Hoewel hij in de jeugdopleiding van NEC speelde, ziet Barazite een vertrek naar aartsrivaal Vitesse wel zitten. "Voor die club sta ik zéker open. Toen ik klein was, had ik er een seizoenkaart. Het lijkt me geweldig om nu voor Vitesse te spelen. Ik denk dat ik er goed zou passen."

VoetbalPrimeur

Hoofdsponsor: