6 juni 2014 In de media

Bart van Rooijen keert terug als jeugdtrainer

Bart van Rooijen keert per 1 juli terug als jeugdtrainer van de Vitesse Voetbal Academie. De 29-jarige trainer verliet Arnhem vorig seizoen voor een avontuur bij FC Twente.
Na één seizoen Enschede keert Van Rooijen terug op Papendal. Van Rooijen neemt Vitesse O10, het jongste jeugdteam, onder zijn hoede.

Jeugdtrainer Bart van Rooijen: "Met een ervaring rijker kom ik terug op het oude nest. Het trainen van O10, het assisteren van O14 en het coördineren van de talentenacademie past uitstekend bij mijn ambities. Ik kijk er naar uit onderdeel te zijn van de plannen van de voetbalacademie."

Hoofd Vitesse Voetbal Academie Gerry Hamstra is ook blij met de terugkeer van de jeugdtrainer: "Vitesse wilde Bart graag terug hebben en hij wilde ook graag terug naar Arnhem. Nadat we gesproken hebben over de ambitie van de academie waren we er snel uit. We hebben de juiste mix van net gestopte voetballers, oud-Vitessenaren en ervaren trainers. Samen met Leo van de Kraats heeft Bart een lange historie in de academie van Vitesse."
 

Permalink voor ingesloten afbeelding
Vitesse

Hoofdsponsor: