31 juli 2012 In de media

Basisplek lonkt voor Davy Pröpper

Voor Davy Pröpper lonkt een basisplaats in de Europa League wedstrijd van Vitesse donderdag tegen FC Anzhi. Dat bleek uit de training dinsdag op Papendal.
Pröpper kwam in de voorbereiding nog weinig aan spelen toe, maar maakt nu een goede kans door de schorsing van centrumverdediger Tomas Kalas. Die liep vorige week tegen Lokomotiv Plovdiv tegen een rode kaart op.De positie van Kalas wordt nu ingevuld door Frank van der Struijk, waardoor Yasuda rechtsback wordt. Jan-Arie van der Heijden gaat in Moskou vlak voor de verdediging spelen en Van Ginkel en Pröpper staan naar verwachting rechts en links op het middenveld. 

Zoals trainer Rutten zijn spelers neerzette op de training, zou Nick Hofs wel eens buiten de boot kunnen vallen. Voorin kiest Rutten waarschijnlijk voor het vaste trio Renato Ibarra, Wilfried Bony en Jonathan Reis.Vitesse vliegt woensdagochtend vanaf Weeze naar Moskou om daar de eerste wedstrijd van de derde voorronde Europa League te spelen. FC Anzhi wordt getraind door Guus Hiddink.

Omroep Gelderland Txt

Hoofdsponsor: