2 april 2021 In de media

Bazoer: “Bekerfinale speelt iedereen in Arnhem door het hoofd”

Riechedly Bazoer kijkt met grote interesse naar de laatste maanden van het seizoen. Vitesse maakt nog kans op een hoge eindklassering, maar veel fans kijken met name naar de bekerfinale tegen Ajax op 18 april.
Aan De Telegraaf laat de verdediger annex middenvelder van Vitesse weten: “We hebben dit seizoen heel hard gewerkt. Daardoor staan we waar we nu staan. Nu moeten we zorgen, dat we in de laatste fase van het seizoen hier de vruchten van gaan plukken.”

Vitesse heeft jaren geleden gemerkt hoe mooi een bekerfinale kan zijn, maar weet Bazoer: “Natuurlijk spookt die wedstrijd af en toe door je hoofd. Dat wordt een heel speciale wedstrijd, maar eerst moeten we deze twee wedstrijden goed afsluiten. Om te beginnen tegen FC Twente. Daartegen hebben we iets goed te maken na de nederlaag in Arnhem.”

Over de finale tegen Ajax vertelt Bazoer: “De bekerfinale speelt iedereen in Arnhem door het hoofd. Ik denk ook dat het voor de spelers een thema is, maar voor mij als trainer geldt maar één ding en dat is de wedstrijd tegen FC Twente. Dit is zo’n belangrijke wedstrijd voor de afloop van het seizoen.”

Bron: SN / Foto's: SV - V112

Hoofdsponsor: