23 augustus 2021 In de media

Bazoer: “Bij Vitesse blijven is geen straf”

Riechedly Bazoer speelt nog altijd voor Vitesse, ondanks zijn wens een transfer te maken. Hij heeft nog tien dagen om weg te komen. “Ik wil persoonlijk graag een transfer maken”, zegt Bazoer. “Er speelt momenteel nog wel iets. We zien wel wat er gaat gebeuren. Maar het is geen straf hier te blijven. Ik weet wat ik hier heb.”

“De trainer heeft veel vertrouwen in mij en ik in hem. We hebben een goed elftal. Ik wil wel een transfer, maar als het geen perfect plaatje is, blijf ik met alle plezier bij Vitesse.”

Hoofdrol tegen Anderlecht

Bazoer blonk in de Conference League tegen Anderlecht uit. Hij strooide met lange passes en schakelde en passant spits Joshua Zirkzee helemaal uit de wedstrijd. “Europese wedstrijden zijn waarvoor je voetballer bent geworden. Die zijn goed om jezelf te laten zien en ook als team. Voor de wedstrijd hadden we 3-3 wel als uitslag gewild. Maar als je met 3-2 voorkomt laat in de wedstrijd, moet je die wedstrijd over de streep trekken. Maar dit is wel een goede uitgangspositie voor volgende week.”

“We hebben tegen Anderlecht weer laten zien wie we zijn. Iedereen weet hoe we vorig seizoen hebben gespeeld. Goed en aanvallend voetbal met veel doelpunten. Dat was nu weer zo.” 

Donderdag 19:00 in Gelredome thuis tegen Anderlecht staat Bazoer er weer.

Bron: Supportersvereniging Vitesse / Foto's: SV

Hoofdsponsor: