5 augustus 2019 In de media

Bazoer en Obispo te gast in het supportershome na afloop van Vitesse vs Ajax

Hij was de opvallendste veldspeler van Vitesse: Riechedly Bazoer. Samen met Armando Obispo kwam hij na Vitesse – Ajax naar Supportershome Monnikenhuize. De spelers praatten na op het podium en gingen op de foto met supporters.
Bazoer scoorde de 2-1 tegen Ajax en dat maakten hem blij: “Ja natuurlijk juich ik gewoon. Ik heb wel bij Ajax gespeeld, maar ik speel nu voor Vitesse en ik was blij met dat doelpunt. Je hoopt dan dat het de winnende goal is, dat mocht niet zo zijn.” Maar wat gebeurde er nu tijdens de wedstrijd dat scheidsrechter Nijhuis de Utrechter van het veld stuurde? “De eerste kaart kreeg ik omdat ik vond dat Promes een kaart moest hebben. En ja die tweede, ik ging voor de bal maar dat pakte niet goed uit. Ik denk dat de scheidsrechter daar een kaart voor kan geven.”

Voor Armando Obispo was er geen tijd voor plankenkoorts op deze avond. Met zijn basisdebuut in de Eredivisie maakte de Brabander een goede indruk. En dat deed hij ook nog eens samen met mede-jongeling Danilho Doekhi. “Dat is zeker mooi. We hebben vandaag een goed resultaat gehaald. Je hoopt dat als je voorstaat dat je kan winnen, maar dat lukte niet. We gaan er volgende week weer vol voor tegen Willem II.”

Het was de eerste thuiswedstrijd en dus werd er ook weer een Vitesse-thuisshirt verloot. Notaris Bazoer pakte het winnende lotnummer. De prijswinnaar gaf aan het shirt op te sturen naar Amerika. Bij de volgende thuiswedstrijd zijn er natuurlijk ook weer gratis lootjes verkrijgbaar. Vanaf tien minuten na de wedstrijd kun je deze afhalen ter hoogte van de Speler van het Jaar-wand.
 

Supportersvereniging Vitesse/Foto’s SV

Hoofdsponsor: