17 juli 2021 In de media

Bazoer en Rasmussen missen oefenwedstrijd Vitesse

Vitesse kon in de oefenwedstrijd tegen Schalke 04 niet beschikken over Jacob Rasmussen en Riechedly Bazoer. De Deense verdediger en zijn spelbepalende collega, die beiden vorig seizoen vaak als centrumverdedigers speelden, hadden last van lichte fysieke klachten.

Het duo was vorig seizoen een sterk blok bij Vitesse, dat zich met een knappe vierde plek in de Eredivisie verzekerde van Conference League-voetbal. Het is nog maar de vraag of Bazoer actief zal zijn met Vitesse in het Europese toernooi: de verdediger heeft een aflopende contract en staan open voor een transfer. Vitesse is nog steeds in gesprek met Olympique Marseille. 

Centrale verdediger Jacob Rasmussen zal zeker van de partij zijn als Vitesse aantreedt in Europa. Hij tekende opnieuw voor een jaar bij de Arnhemmers en wordt uitgeleend door Juventus. De robuuste Deen wordt als coachende factor node gemist in de verdediging van Vitesse. Hij moest al eerder de oefenduels tegen AEK Athene en OFI Kreta aan zich voorbij laten gaan door een blessure.

Bron: Supportersvereniging Vitesse / Foto's: SV

Hoofdsponsor: